Bert Visscher – Zelden zoiets gezien

Bert Visscher zelden zoiets gezien

Bert Visscher zelden zoiets gezien ( nieuw programma ) premiere 17 dec. in Leeuwarden decor; Louise Caspers kostuums; Aafje Horst Licht en Video; Piet de koning

Bert Visscher Zelden zoiets gezien

Vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode letters van het dak te halen. Niets staat derhalve een landing van de belangrijke prijsvechters nog in de weg. Ter Haxel denkt groot ! Geef de natuur terug aan het asfalt. Een startbaan met onderweg diverse opstapplaatsen. Uniek in Europa. International Airport Ter Haxel. Nooit meer uit hoeven leggen waar Nederland ligt. Maar dan nu wel aanpakken jongens. Het gerucht gaat dat de eerste Boeing al onderweg is. En geen zorgen. Een beetje verloren kerosine kan echt geen kwaad voor uw moestuin. Borst vooruit en laat de pleuris maar uitbreken. Jezelf nooit sparen. Hij die zichzelf spaart krijgt geen rente. Dat kan meteen op een tegeltje.

Angry bert app.

Angry Bert Oh god – oh god – oh god, dat verwacht je niet… Bert Visscher in een computer spel. Toch wel! In het spel Angry Bert voor telefoons en tablets is Visscher op zoek naar een vliegveld voor zijn nieuwe theatershow “Zelden zoiets gezien”. meer Hij komt van alles tegen in dit spel, van 9-banen en vuurtorens tot rode schoentjes. Maar waar is nu dat vliegveld? 

2 twan en bert

19 flieger gruss mir

32 van der stort

SONY DSC