Patyna jubileumfeest Franeker

mei elkoar

Mei elkoar was het thema van het patyna jubileumfeest.

Begeleiding van de feestcommissie om het patyna jubileumfeest te organiseren

Patyna heeft ongeveer 3000 medewerkers in Friesland, feest locatie de trije franeker.

feestcommisie

Piet met de feestcommissie

Het patyna jubileumfeest was in sportcomplex De Trije in Franeker.

Het feest was een groot succes en het was leuk om te doen ” met elkaar ”

 

Over patyna

Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. De organisatie is op 1 januari 2016 ontstaan uit een fusie tussen Plantein en Zorggroep Tellens.

We bieden een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan met name ouderen. De zorg vindt plaats op één van onze ruim 30 locaties, maar ook bij de cliënt thuis. We zijn actief in de steden en de dorpen op het Friese platteland. Ons werkgebied is Súdwest-Fryslân, Littenseradiel, De Fryske Marren, Franekeradeel en Tytsjerksteradiel.

De naam Patyna

De naam Patyna is een afgeleide van patina. Patineren is het natuurlijke proces van veroudering van bijvoorbeeld edelmetalen, zoals brons. Onder invloed van de tijd ontstaat een waas van veroudering, die een prachtige doorleefde en waardevolle uitstraling geeft. Dit is ook hoe wij onze cliënten zien. Als mensen, die onder invloed van de tijd, steeds mooier en rijker worden, maar in hart en geheugen glanzend brons gebleven zijn. Onderstaand filmpje geeft achtergrondinformatie over het ontstaan van het logo:

Missie en visie

Wij willen maximaal waarde toevoegen aan het leven van onze cliënten. We hebben wonen, welzijn, zorg en behandeling zo ingericht dat cliënten zo lang mogelijk de regie over hun leven houden.

Contact met de familieleden van onze cliënten vinden we erg belangrijk. Daarnaast willen we middenin de samenleving staan. We werken daarom veel samen met anderen, zoals het dorp of de wijk, andere zorginstellingen, het onderwijs en lokale ondernemers. Kortom: we doen het ‘mei elkoar’.